RAW Thajská "KoKo" polévka
Máme konec dubna a venku je fakt nepříjemné počasí. Řádí mnoho nemocí, všichni jsou chcípliny se slabou imunitou a tak není nad to si dát - extra polévku, která zahřeje a posílí imunitu a to pořádně.
Nic nebudeme vařit, polévka je RAW - vše ze syrových surovin. Syrová cibule, česnek, chilli a zázvor jsou prvotřídní přírodní posilovače imunity. V kombinaci s kokosovým mlékem pokrm nebude tak ostrý a dostane tu pravou thajskou chuť. Jak si vyrobit doma za pár korun kokosové mléko? -> recept.
Pokud chcete polévku podávat alespoň trochu teplejší, přihřejte ji maximálně na 42° - teplota při které se neničí některé vitamíny a minerály, pokrm zůstává takzvaně RAW.
Postup
Všechny ingredience a koření, které vidíme napsané vlevo dáme do mixéru a rozmixujeme na krémovou polévku. Pokud něco nemáte, zkuste nahradit chuťově podobnými ingrediencemi. Vodu můžete přilévat či dát méně podle toho jakou chcete konzistenci polévky.
Ať slouží zdravíčko!