Ranní bezlepková energy kaše
Nedávno jsme zahájili spolupráci s Legracií, jelikož se nám jejich produkty velmi zamlouvají. Na snídani jsme si nejvíce s Terkou oblíbili jejich musli "Bezlepkáče". Je to musli složené z mixu jáhlových a pohankových lupínků, doplněné o kombinaci sušeného ovoce (datle, fíky, švestky), špetkou skořice a vlašskými ořechy. Najdeme tam tak kromě kvalitních komplexních sacharidů s mnoha vitamíny a minerály i zdravé tuky. Ideální start do dne, ideální snídaně pár hodin před tréninkem. Brzy chceme také zkusit "Ranní rozbrus", který složením vypadá velmi vábně 
Doma když mám čas, tak si většinou připravuji vlastní kaše a každý večer si udělám "svůj" mix. Nicméně poslední dobou s Terkou hodně cestujeme a nebo občas hold ani doma nestíháme. Pak se hodí mít vždy po ruce produkty od LeGracie, které jsou zdravé, dobré a k přípravě téměř nic dalšího nepotřebujete.
Postup
Jak jsem zmínil, já si nejraději kaše na snídaně připravuji již večer. Namíchané musli zaleji 8-12 hodin předem vlažnou vodou (30-40°), nebo na stejnou teplotu ohřátým rostlinným mlékem. V tomto případě jsem smíchal cca 100ml ovesného kakaového mléka se 100ml vlažné vody, zalil večer před snídaní. Zakryji potravinovou folií a nechám "fermentovat" v pokojové teplotě.
Ráno fólii sundám, přidám případně ještě další sušené ovoce, pokapu trochou javorového sirupu a přidám hlavně čerstvé nakrájené ovoce. 2-3 hodiny po snídani chodím vždy plný energie na své těžké tréninky, nikdy se necítím těžce, ale ani bez energie! 
Kaši zalévám večer předem, jelikož je pak lépe stravitelná a tělo lépe vstřebá minerály a vitamíny, budete se po snídani cítit lehčeji. Nicméně toto musli můžete jíst i bez úpravy, bez zalití a nebo zalít a vhrnout se na konzumaci ihned 